Embalatges per al cava. Què has de tenir en compte?

En aquesta vida sempre és millor prevenir que lamentar. Equivocar quant a l’embalatge del cava pot portar-nos a tenir molts contratemps durant les trameses; comportar problemes d’emmagatzematge o aconseguir que l’ampolla es trenqui abans d’arribar al consumidor final. Hem de triar la millor forma i el material idoni per a això. Avui dia hi ha diferents possibilitats.

Quines opcions tenim per a l’embalatge del cava?

Els embalatges de cava estan menys estandarditzats que els de vi, encara que amb el temps, s’estan començant a homogeneïtzar les mides de les ampolles, tant de licors com de caves. Mentre el volum sigui de 75 cl i no superi les mesures habituals d’una ampolla de vi (36 cm d’alt i 9 cm de diàmetre a la base), les caixes d’enviament que es fan servir habitualment per al vi, es poden adaptar també per licors i caves. Si, per contra, estan buscant un embalatge exclusiu en el qual poder posar ampolles de mides diferents, les opcions són una mica més variades.

embalatges per a cava

Què fem si les ampolles de cava són de diferents mides?

La primera de les alternatives és la caixa dissenyada per a una, dues o tres ampolles, amb separació interior, ja que garanteix un alt grau de protecció. Està és l’opció més estesa i generalitzada del mercat. També pot decantar-se pels estoigs de fusta amb nansa, que solem trobar en cellers de tot el país i molts supermercats, que li asseguren una presentació única amb la qual sorprendre als seus clients. D’altra banda, hi ha embalatges concrets per a celebracions especials, com els aniversaris. Normalment, van farcits de retalls de paper o disposen de presentacions molt vistoses i estètiques, amb l’objectiu de captivar al consumidor des del primer moment.

En Filtext estem en disposició d’ajudar

Per a dubtes i aclariments només ha de posar-se en contacte amb nosaltres i li oferirem un tracte directe i personalitzat, oferint-li sempre la solució que millor s’adapti a les seves necessitats comercials. Només ha de trucar-nos i explicar-nos el que vol, nosaltres ho farem realitat.